Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Sbírky nástrojů » Moje malá zbírka (Gray Fox)
Já si myslím že na začátečníka více než dostačující. A všechny ty zámky co tam máš jsi už otevřel?
NICE ! Ty picky s tou černou rukojetí jsou taky od sothordu?
NICE ! Ty picky s tou černou rukojetí jsou taky od sothordu?
Nn, to jsou picky značky "GOSO"-Čína...
to moren: nn, ty dvě vložky nahoře jsou dost kruté...
to hellrazor: přesně jak říká gobriw. mám je od IBNa
tak sem dneska jednu bumpnul , už mi zbývá otevřít poslední
jj, doufam, to je uplně nějaka divna značka, hobes myslím, máme dveřní vložku stejné značky
jj, doufam, to je uplně nějaka divna značka, hobes myslím, máme dveřní vložku stejné značky
HOBES není nějaká divná značka, to jsou dřívejší Hornobenešovské strojírny a nynější Hobes s.r.o. z Horního Benešova. Tato firma dělal cylindrické vložky od roku 1994 do 1998 ve spolupráci s italskou firmou Viro /vložky byly značeny Viro Hobes/, poté s FABem /značeno vodorovným nápisem Hobes/. Po roce 2000 si již nechává dělat cylindrické vložky v Číne /nápis Hobes v různém tvaru a rámečku/ a jejich poslední značka je velké písmeno V a v něm znovu vodorovně Hobes. Nevím, že by se zase dali do kupy s firmou Viro?
:-D, no přemyšlim, že řeknu tatovi, že to sou strašně nebezpečné vložky a bude třeba je vyměnit
není firma mechanimex taky nějaká vzácná? , mám od ní 2 visačky co jsou staré jak svět
jo a tu hobesku mám od souseda, sem ji kdysi vysomroval a má možna ještě nějaké, tak je zkusím kdyžtak povyměňovat
není firma mechanimex taky nějaká vzácná? , mám od ní 2 visačky co jsou staré jak svět
jo a tu hobesku mám od souseda, sem ji kdysi vysomroval a má možna ještě nějaké, tak je zkusím kdyžtak povyměňovat
Kdyžtak o tu HOBESKU bych měl taky zájem
, to sem rád, že mám doma takové cenné věci, ale zdá se mi trochu, že už jsme mimo sekci
jo a tu hobesku mám od souseda, sem ji kdysi vysomroval a má možna ještě nějaké, tak je zkusím kdyžtak povyměňovatNaposledy upravil: Gray Fox (včera 23:09:39)
Ta firma Mechanimex není moc vzácná. Jedná se o ty kluky šikmovoký /z Vietnamu/ a mám od nich jeden stavítkový a jeden tubular visák. Materiálově celkem slušný, povrchová úprava také jde, ale zoufalá bezpečnost. Vložky Hobes se dají normálně koupit, občas jsou k vidění.
jj tohle jde když máš z druhé strany klíč Co je to hobeska down???
no pravě, že tam ten klíč být nesmí,, to jakože sem ji konečně picknul
nn, otočil se o 180°
Lockpicker.cz » Sbírky nástrojů » Moje malá zbírka (Gray Fox)