Re: Moje malá zbírka (Gray Fox)
Tak pánové, spíš to vidím na tu (jak se říká) "ČÍNSKÁ FABKA" ,ale ve skutečnosti to bude ta (nemám možnost nakouknout do katalogu FABu) pověstná 2015 uni, jestli se pletu , tak mi opravte
FÍŠA
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Sbírky nástrojů » Moje malá zbírka (Gray Fox)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak pánové, spíš to vidím na tu (jak se říká) "ČÍNSKÁ FABKA" ,ale ve skutečnosti to bude ta (nemám možnost nakouknout do katalogu FABu) pověstná 2015 uni, jestli se pletu , tak mi opravte
no na obalu mám JOBIprofi s.r.o. Velké Meziříčí, jinak ten zub je už tam kde má být
jj to je právě strašně profesionální zámek , ale myslím, že ten zub pujde otočit u každé vložky, kterou pickneš.
Ba přímo musí jít otočit. Jinak bys ten zámek neodemknul. Ten ZUB odsunuje závoru u dveří.
já vím , trochu inteligence sem myslím pobral , tam je ojeb hlavně v tom, že se ten zámek musí picknout z obou stran a pak tam trochu s tím zubem pošachovat, je to taková malá rubikovka, docela mi trvalo než sem přišel na to jak dát zpět
No je to dané mechanismem uvnitř toho zubu, hral jsem si s tím u jednoho Corbina. Je to normální, když to člověk vidí rozebrané, tak je mu to hned jasné proč to tak je, že s tím může manipulovat, pokud má picknuté obě strany.
není firma mechanimex taky nějaká vzácná? , mám od ní 2 visačky co jsou staré jak svět
jo a tu hobesku mám od souseda, sem ji kdysi vysomroval a má možna ještě nějaké, tak je zkusím kdyžtak povyměňovat
No kdyby se ti to povedlo, měl bych také zájem vyměním za jikné
no pravě, že tam ten klíč být nesmí,, to jakože sem ji konečně picknul
A kdo ti řekl, že tam nesmí být klíč ? Může být i otočený ale nebudeš ovlkádat zub:lol:
tak to vypadá blbě, jednu hobesku mám já a ještě jednu má soused na venkovních vrátkách a ona tam chudák strádá, už se ho snažím nějakou dobu přesvědčit ať ji vymění a věnuje ale zatím marně
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Sbírky nástrojů » Moje malá zbírka (Gray Fox)