Re: Trocha inspirace
fréza je už na obědnaná i zaplacená , materiál už je obědnanej , už je to jen v rukou český pošty a nadcházejícího víkendu . koukám ale že ty moje termíny sou horší než u stavební firmy :-D
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Domácí výroba » Trocha inspirace
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
fréza je už na obědnaná i zaplacená , materiál už je obědnanej , už je to jen v rukou český pošty a nadcházejícího víkendu . koukám ale že ty moje termíny sou horší než u stavební firmy :-D
Karliku kde jsi k tomu přišel, je to nádhera
Ferda
Na Lockpicking101 tam pořádají takové soutěže kdo udělá lepší nástroje a tak.
jj, tam mají fajné věci, ale kus fora je myslím pro nováčky zamčený, co?
Přesně. Já tam jen čtu, takže pro mě je to zamčený taky.
tak jo udělal sem prototyp z toho barevného plexi...myslel sem si že to bude pěkný, mno vypadá to zrůdně ale držení je nechutně skvělý.
ale asi zůstanu u dřeva, je to milionkrát rychlejší a výsledek bude stejnej s tim rozdílem že to bude hezčí.
koukám ale, že ve výrobě samotnejch planžet se pořád zlepšuju :-)
chci tim říct že bude ještě minimálně tejden zdržení než dojde pryskiřice, tvrdidla a silikony na druhej způsob výroby.
Ty jo, fakt skvělý. Fakt se těším na tvoje další výtvory. Nepovedené vzorky si zabírám.
For Moren:
Nemůžu tě zastihnout na icq tak přes fórum : Tohle je jen ten prototyp, chce to trochu větší vybrání a na to nemám správnej materiál, kterej kdyžtak pořídím. Už ted ale můžu říct, že i když se ten tvar zdá nesmyslnej a má účel jen vizuální, není to pravda. Všechny ty vybrání fungujou naprosto perfektně a mají být přesně tam kde jsou. Udělal jsem to krapek delší než by mělo, ale i tak nejlepší držení co sem kdy měl v rukou. finální verze by měla bejt o cca centimetr kratší, trochu širší a né tak tlustá. Jinak co se týče planžety, tu rukojeť pro ní z jednoho kusu nezvládám. Takže teda je to jen nahrubo udělanej prototyp co jsem dělal od oka po zpaměti z těch fotek. Finál bude o něco málo přesnější. Tady je fotka toho prototypu. Pokud ti to vyhovuje dám se do výroby té sady.
Ano, potvrzuji. Vyhovuje to jak píšeš. Začal jsem se na sadičku neskutečně těšit.
sehnal sem ti tvrdší matroš - Smrk . Dal sem se do výroby . Ještě je na tom práce jak na věži :-)
ty jo, vypadaj fakt pekne, asi bych se taky uchazel o par planzet.
neni problém . kontakt : ICQ : 209 670 830
Jen to chvilku potrvá tento víkend zůstávám doma, abych to rozjel na transmission. Příští tejden snad dokončím ty pro Morena a pak bych se do toho teoreticky mohl pustit. Případně kdyby jsi chtěl ty samé, jen z plastu, máš to hotový podstatně dřív a levněji .
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Domácí výroba » Trocha inspirace