1

Téma: Otazka

Ve skole bych se nekdy potreboval dostat do jednoho kabinetu ve skole, myslim ze to bude nejak fab zamek nebo neco. Uz jsem o tom neco cetl a zjistil ze bumpkey metoda se zda byt jednoducha.

Jak zjistim jaky mam ale pouzit klic (ktery mam upravit na bumpkey)? Pomuze pokud ho vyfotim a poslu sem fotku?

Zapomnel jsem napsat, na skole budou vsude stejne zamky... to bude fungovat dystak do vsech? Very Happy Ptam se hlavne kvuli tomu abych vedel jakej mam vyfotit klic... nevim jak zamky fungujou.. jestli je do kazdyho zamku klic ve stejnym profilu (kdyz je zamek stejnej).

2

Re: Otazka

he...hehe.....hehehe aaaa lol Přečti si pár prvních témat na tomto fóru.

...učením k povznesení...

3

Re: Otazka

No zase tak jednoduchá metoda to není já už se zabývám bumpingem docela dlouho a zatím jsem otevřel 2 FABky a úprava klíče taky není nic jednoduchého pokud doma nemáš frézu nebo kopírku na klíče a hlavně by mě zajímalo proč se chceš dostat do kabinetu

4

Re: Otazka

Přečti si první témata fóra. Opravdu si myslíš že je moudré se ptát na to jak spáchat trestný čin takhle veřejně a žádat navíc pomoc? Pro informaci, překonání zábrany i když nic neukradneš, lze z práva považovat za vloupání či přinejmenším neoprávněné vniknutí.

Tedy - ty tu veřejně chceš poradit jak se dostat do školního kabinetu, což je plánování trestného činu. Již to samo o sobě je tresné. Je to trestný čin ve fázi příprava. Navíc kdokoli ti tady poskytne radu a pomoc se dopouští napomáhání trestného činu.

SKUTEČNĚ SI MYSLÍŠ, ŽE TI TU BUDE CHTÍT NĚKDO PORADIT A POMÁHAT???

Lockpicking je koníček či sport sloužící pro zábavu, nikoli k páchání trestné činnosti. Tedy dobře si příště rozmysli svá slova nebo budu nucen tvoji IP adresu poskytnout Policii k dalšímu šetření.

http://www.lockpicker.cz/download/logo.jpg

5

Re: Otazka

No doufám že ti to Moren vysvětlil dostatečně a nebudeš se pokoušet o trestný čin a podle mě tady od nás ti s tím těžko někdo bude pomáhat.Jak už řekl Moren SKUTEČNĚ SI MYSLÍŠ, ŽE TI TU BUDE CHTÍT NĚKDO PORADIT A POMÁHAT

6

Re: Otazka

Byla to jenom moje bourliva reakce na to zem sem dneska dostal 5 z testu na kterej sem se ucil(napadlo me ze pristi test si v kabinetu vyfotim), psal sem to jen co sem prisel domu a byl jsem jeste hodne nasranej... Spontanni reakce, rekl jsem si ze vygooglim... nic sem nechapal a nechapu, tak sem napsal na forum...  Kdybych to vazne mel promyslene a fakt to chtel udelat tak rozhodne nenapisu tohle, ale aspon si vymyslim lepsi duvod a nepriznam se prece ze chci otevrit kabinet(a taky mam pocit ze tyhle informace by sly vyhledat, a nemusel bych psat na forum - kvuli tomu ze jsem nasrany a chci si zastezovat a rychle vsechno napsat). Jen jsem se potreboval vykecat a zastezovat, utvrdit ve sve hlave myslenku toho ze me to fakt sere jaka je ta ucitelka pica.

Duvod proc jsem vubec na tehle strance znovu byl puvodne ten ze sem chtel napsat ze uz mi to je jedno, protoze mi totiz stejne ta krava nakonec dala 3 aniz bych o tom vedel, potom co si stezovali dalsi 4 lidi po hodine,ze dostali spatnou znamku - jeji oduvodneni bylo vzdy ze nemohla precist odpoved (odpovedi lidi co nemela rada, a byly trochu nehezky napsane, ale rozhodne citelne) a tak me dala taky dobrou znamku. Kdyz jsem ale videl tolik reakci tak sem si rekl, ze napisu neco co to trochu vysvetli. Omlouvam se a loucim hmm

7

Re: Otazka

stejně jsi to moc nevylepšil, už jen ta mluva . . . . no nic

big_smile " Klíč nevyhovuje, když neodemkne zámek " big_smile

FÍŠA

8 Naposledy upravil: petr191 (15.10.2009 13:45:43)

Re: Otazka

Nic se nesnazim vylepsit, snazim se jen vysvetlit, ze moje umysly byly docasne, nebyly mysleny uplne vazne a stejne uz nemam zadnou dalsi potrebu pokracovat v priprave tehle "akce" - o ktere si ted rikam, ze by to byla hloupost a trestny cin, ktery bych nechtel spachat.

Doufam ze je to srozumitelne, ikdyz jsem nenapsal zadna diakriticka znamenka.

9

Re: Otazka

No tak když to budeš dělat jenom pro zábavu a nebudeš tím páchat trestnou činost tak je to v pořádku ale diakritická znaménka by si psát mohl

10

Re: Otazka

OK, to vysvětlení beru.

http://www.lockpicker.cz/download/logo.jpg

11

Re: Otazka

myslím si, že tvůj důvod ptát se na bumping je zcela zřejmý. Doporučil bych změnit diskusní fórum  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

Re: Otazka

Jn, a tohle tema raději smažte big_smile pokud chce může si v jiných tématech toho přečíst mnoho . . .

13

Re: Otazka

Právě naopak to zde chci nechat. Jako výstrahu ostatním, že tady typy co to chtějí použít nelegálně skutečně nechceme.

http://www.lockpicker.cz/download/logo.jpg