Re: Sbírka Luboše Čecha
Ahoj kluci na exekuci jsem našel dva pěkné zámečky dávám je k dobru jo a Luboši vložky z ruska jsou již na cestě kolega byl nemocnj sakra nevím jak se vkládaj fotky poraďte
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Sbírky zámků » Sbírka Luboše Čecha
Stránky Předchozí 1 … 27 28 29 30 31 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj kluci na exekuci jsem našel dva pěkné zámečky dávám je k dobru jo a Luboši vložky z ruska jsou již na cestě kolega byl nemocnj sakra nevím jak se vkládaj fotky poraďte
Ten číselný je moc hezký. Nebylo by něco bližšího?
Ahoj Fíšo nic bližšího k tomu zámku nevím jen že je celohliníkoví kromě třmenu ten je z ocele a disky co blokují třmen sou plechové.
Ten číselníkový jsem myslím ve sbírce měl. Docela hezká hračka. Ten Burg, bude nějaký levnější starší německý zámeček, asi jako u nás první Tokozy.
Ahoj kluci dávám něco k dobru od kamarádů z Ruska tyto vložky běžně používají a ty Luboši si vyber
boží. Já slintám, tak prosím ty tři první vložky. Tu čtvrtou s knoflíkem ne a ten přídavný zámek je sice také super, ale už by toho na mě bylo moc. Má ale zajímavý systém. Předem díky.
Luboši zítra jedi odpoledne do Prahy mám tam nějaké jednání na ministersvu a pak jedu za jedním klíčařem do vinohrad tak pokud chceš napiš a můžu ti ty vložky dovést pokoušel jsem se ti dovolat ale asi mám špatné číslo
Od nového roku se prodává i FAB 100 RS
Já jen doufám, že se nepřestala vyrábět i FAB 100-vka...
Přestala
Souhlas, už vyrábějí jenom tu 100RS, na tom samém principu také původní model 200 nahradil 200RS. Za vším hledej klíče .........
To je zajímavej zlepšovák. Podle mě ale stačí tu vložku naříznout o cm dál a ochrana je daleko levnější.
Řezové modely cylindrických vložek jsou velmi zajímavé a od firmy BKS model 3300 SL /s boční lištou/ mám čtyři kousky. Liší se tvarem hlavy klíče a profilem. Od asi nejstaršího na levé straně po nejmladší vložku na pravé straně. Zleva mají vložky překrytý profil, pak je tzv. "Kaskaden Profil" a poslední má "Tandem E Profil".
Ty první dvě z levé strany jsou teď "poslední nové".
Ta špička klíče je koukám docela zajímavá. Ta tečka. Ale počátám, že to bude pasivní ochrana. Jinak k té FABce, to bude nejspíš opravdu vzorek, ale zajímalo by mě jak tam ta kulička drží. Jestli je to malá tyčka s kulatým zakončením, protože jinak by šla snadno vydloubnout.
Nevíš co to nové S znamená?
Mě nějak přijde, že už moc inovací v zámkách není. Možná patenty, ale do komerční výroby se toho moc nedostává.
Já to sem dávám, protože sám nevím. Na Němcích také nevěděli, snad je to vyrobeno pro nějakou větší organizaci nebo pro velkoobchod.
Stránky Předchozí 1 … 27 28 29 30 31 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Sbírky zámků » Sbírka Luboše Čecha