Re: Sbírka Luboše Čecha
:-) Taky jsem radši, když se rodina neptá na cenu:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Sbírky zámků » Sbírka Luboše Čecha
Stránky Předchozí 1 … 29 30 31
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
:-) Taky jsem radši, když se rodina neptá na cenu:
pekne kusky, mam otazocku na ten Banham, - ma miesto jamiek dierky durch cez cely kluc, alebo to len tak vidno na obrazku?
Jo, je to durch.
Kde ty na to furt chodíš čeče :-)
Nooo, to je jednoduchý. Přinese ti je pošťák :-) . Jinak jsem je měnil s jedním Francouzem.
Jo, je to durch.
Zajímavé je, že na webu mají neděravé...
Dále mě zaujal ruský "balšoj" zámek s dvěma klíči. Tedy k otevření potřebujete klíče dva. K čemu se používal? Zamykání tanku. Jeden klíč měl velitel tanku a druhý měl u sebe asi voják řidič. Asi tak nějak si to představuji. Velitel měl jistotu, že mu s tím vojín neodjede frajeřit na diskotéku před holkama.
ahoj, pri prezerani zbierky som narazil na nezrovnalost ohladom tohto visiaceho zamku, na tube som objavil 2 videa kde zamok popisuju ako American Airborne Unit z obdobia druhej svetovej vojny a taktiez logo 82. divizie vysadkarov USA sa naramne podoba na logo, ktore je na zamku...
video 1
https://www.youtube.com/watch?v=yVP1yG9Y-xA
video 2
https://youtu.be/E-IFapZ1qbk
wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/82nd_Airborne_Division
Aha, tak to je zajímavý obrat. Ne ruský, ale americký. ![]()

Karle, Karle, chybičky se ti tam vloudily. To je sovětský, tedy ani ruský a vůbec ne emerický :-) . Doporučoval bych věřit mně, ne ňákýmu Anglánovi, kterej tam mele v cizí řeči.
Teď vážne, je to opravdu sovětský výrobek. Nebyl určen pro civilní určení, protože na sobě nemá žádnou značku či cenu v rublech. A podobnost loga je pouze náhoda. V našich bazarech se objevilo hodně těchto zámků ve fungl novém stavu. A také z tohoto důvodu se opravdu nemůže jednat o americké visací zámky z IIWW. Stačí se také podívat na provedení zámku a klíčů.......
...Tak to tady trochu rozproudím
. Pro změnu něco, co ještě nemám a hledám /od leva UCEM, COTICO, ANKER, ALEKS (?), B/ :
mal by to byt APEKS, podla katalogov od firiem ako Silca alebo JMA by to mal byt rusky vyrobca, alebo teda v originaly "АПЕКС"
zrejme jeden z prvych jamkovych profilov, nakolko ho pouziva viacero vyrobcov z coho vacsina je azia
(3M, Baodean, SMT, APE atd...)
Když vidím ty ostré náběhy na klíči, skoro bych se bál to tam zasunout.
Ale vypadá ten klíč zajímavě. Taková puška. ![]()

to ATX mam taky
jak máš na první stránce to jaso super tak ja mam zase jaso 610 jaso 600 a jaso 495
A zajímavé značení na boku vložky Abus XP 10, vypadá to jako QR kód. ...
(obrázek v citaci jsem musel vypustit, pač mi to povoluje pouze 1 "odkaz".. viz viewtopic.php?pid=8912#p8912)
Překreslené:
Nečtený kód zde raději nebudu z bezpečnostních důvodů přepisovat, ale vypadá asi takhle:
0301K009151801476 (některé nenulové cifry jsem pozměnil)
Stránky Předchozí 1 … 29 30 31
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Sbírky zámků » Sbírka Luboše Čecha