Re: YouTube - zajímavá videa
No díval jsem se dál na picky Evva 3KS a smutek v očích mých se zrdcadlí. Protože toto opravdu ještě neumím.
Opravdu to nikdo z Vás, kdo Evvu 3KS máte doma nezkoušel?
Ačkoliv to vidím stále odmítám uvěřit.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Videa » YouTube - zajímavá videa
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
No díval jsem se dál na picky Evva 3KS a smutek v očích mých se zrdcadlí. Protože toto opravdu ještě neumím.
EVVA v provedení 3KS se vyrábí asi 15let, za tu dobu výrobce udělal velké množství zlepšení vnitřního mechanizmu. Ten kluk co jí picknul, picknul model co se dávno nevyrábí.
Takže nahrál jsem něco dalšího tentokrát s pěti zámky
Tak něco k objasnění principu funkce Evva MCS ať nám roste kvalifikace
nějak nechápu co se tím vlastně změní že se ty magnety pootáčejí
nějak nechápu co se tím vlastně změní že se ty magnety pootáčejí
Nebudou tam dokola něáky drážky, na každej magnet jedna?
A tím že se to pootočí se nastaví do správné pozice
NEbo vytvoří jednu rovinu (jsou tam rýhy) a do té zapadne podélně ta černá věc
Jak otevřít kasičku z Bau.... a různých jiných shopů
a teď který způsob si vybrat
Ohledně té MCSky je to skutečně tak, že ta kolečka v sobě mají drážku napříč. A ta černá lišta se do té drážky jakoby zasune a tak přestane bránit v otočení bubínku. Když jsou kolečka každé otočené jinam, drážky mají některé nahoru, dolu a tak. Klíč je srovná, takže se po celé délce utvoří drážka a tam zajede lišta. Taky jsem to nechápal, dokud jsem ji neviděl v řezu z průsvitného plastu.
Ty pokladničky to je fakt jednoduchá věc. Rozebrali jsme jednu na srazu a fakt na tom nic není. Stačí klepnout a otevřít.
Tak dvě videa pro vyznavače tvrdší muziky ve stylu Abloy Protec
Jde sice o produktová videa, ale je zde patrný vývoj a princip. A také se domnívám, že nejednomu lockpickerovi právě tento zámek nedá spát
Dva Abloye v Cutways od anglicky hovořícího kolegy
Rozborka zámku Abloy PL330C
Tak ať se daří!
Ten Protec 2 jsem ještě neviděl. Jinak jo. Jsou to zajímavé zámky.
Tak pro ty co nenosí po kapsách flipper a zdolávají obtíže zamčeného. Italský kolega připravil návod s jednoduchou technikou.
Tak pro ty co ji neznají a pro ty co chtějí vědět víc.
No, pro ty co vložku mají bez klíčů a podaří se jim ji nedestruktivně rozebrat, je tu jak si ten klíč vyrobit.
Nebude to asi nic do IV třídy bezpečnosti, ale kdo ví, co zlaté české ruce dokážou.
P.S. A jak říká FISA " Klíč nevyhovuje, když neodemkne zámek "
to první video s tou šňůrkou jsem už viděl a zkusil to na dvou zámcích,na jednom to šlo v pohodě ale druhý se trochu zadrhává.jinak z jakého materiálu je ten klíč když jde do něj pilovat tak snadno?
To bude nejspíš slitna hliníku, dural nebo silumin. Alespoň tak to odhaduji. Na zinkové slitiny se mi to zdá dost měkké.
Ale co přesně to je ví jen výroce
jj, provázková metoda je známá. Ale je lepší ten provázek přeložit napůl a zasunovat tam ten ohnutý kousek. Když se to uvnitř urve, máte dva konce v rukách.
to jsem se chtěl ještě zeptat,existuje ještě nějaká metoda kromě té provázkové?
myslel jsem kromě spinneru
Znám jen řadu spinnerů a provázek. Teoreticky by pomohla nějaká vazelina či tak něco co podrží ta stavítka, ale pak si to vyčisti, že?
Pěkné video s Bumpingem
Vždycky je to jako animace. Tohle je ale taky dobrý. Jen by to chtělo vysloveně zpomalenej záběr kamery.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Videa » YouTube - zajímavá videa