Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Základní zámky a jejich systémy » Všeobecná diskuze
díky.nemáš více takových obrázků s dalšími profily?
jinak 2,4 a 5 neexistuje?
...mám, ale musím to oskenovat. A na druhou část - nevím
hodil by jsi mi to sem prosím tě?
Dnes jsem pouze náhodou našel zámek s profilem 3P
akorát tam chybí X14
díky.to máš nějakou knihu?protože se mi jejich zdá nějak málo protože jsou i profily lamelových zámků L1, L2 atd.. a ještě i ty všechny SGHK profily
teď sem si toho všiml, profil 25, hmmm, to neznám
Hele pánové, vy si nějak vymýšlíte . To jsou data z 90-tých let /nejnovější tam máte klíč k Felicii/. A jest-li si myslíte, že šáhnu a najdu, tak se velmi mýlíte . Papírů mám hodně moc a v PC toho je také dost. A jdu spát........
kdyby si náhodou někdy mezi těmi papíry uklízel a našel další profily,tak je dej sem.ale to se asi ještě načekáme
mám takový problém.je možné aby se ve vložce chladem malinko zmenšily stavítka (znáte to teplem se předměty roztahují a chladem stahují) a přesahovaly shear line i po vložení správného klíče?ve vchodových dveřích máme problém s vložkou,že nejde otočit klíčem,a sousedé musí čekat před branou dokud někdo zevnitř otevře.potřebuji vědět jestli je to opotřebením vložky,nebo tím chladem.nepomohlo ani důkladné promazání
mám takový problém.je možné aby se ve vložce chladem malinko zmenšily stavítka (znáte to teplem se předměty roztahují a chladem stahují) a přesahovaly shear line i po vložení správného klíče?ve vchodových dveřích máme problém s vložkou,že nejde otočit klíčem,a sousedé musí čekat před branou dokud někdo zevnitř otevře.potřebuji vědět jestli je to opotřebením vložky,nebo tím chladem.nepomohlo ani důkladné promazání
Nevím jak je to tam s materiálem (jestli je tělo i stavítka ze stejného) to by se stahovaly zárověň. Já bych tipoval spíš zbroušeny stavítka
vyměnit vložku, ale nechat ji předělat na stejný uzávěr.
no vždyď to je právě ten problém,že nemáme od ní bezpečnostní kartu a bez té mi to pravděpodobně neudělají.je to vložka GE-GE,no nevím jaký model.
a nejhorší je že jsme ji používali asi rok což je dost málo přičemž o značce GE-GE se říká že je dobrá
Nebo rozborku a upravit či vyměnit stavítka z jiného kusu, jak již bylo uváděno
vyměnit stavítka se už nevyplatí.třeba dát udělat novou na stejný uzávěr,jen bez bezpečnostní karty si ji můžeme strčit víte kam
takže dnes jsem ji vytáhl ze dveří,sebral jsem ji k sobě,pořádně jsem ji vymočil ve vařící vodě,vyčistil jsem ji se starým zubním kartáčkem se savem a cilit bangem,vysušil jsem ji,namazal a funguje jako nová.žeby to přece jen bylo tím chladem?
Není to z té fotky moc vidět, jsou ty stavítka zlaty?? V tom případě by to byl jinej materiál a je možny že to je tím chladem.
A jak jsi ji vydělal, když nešla odemknout?
když jsem vložil klíč,tak jsem jím stále hýbal do jedné i do druhé strany dokud nepovolil.vložka je ze stejného materiálu jako stavítka,to poniklování je pouze povrchová úprava.
Tak to je podle mě nemožny, aby to bylo mrazem
podstatné je,že funguje
Co takhle špína za ten čas používání..... Jestli na sebe navázala cos vlhkosti, může v chladu zazlobit.
i to je možné protože když jsem ji čistil,tak kromě starého maziva z ní vylezla i nějaká ta špína
Zdravim, mám dotaz je toto překrytý profil nebo ne ( K30)
Lockpicker.cz » Základní zámky a jejich systémy » Všeobecná diskuze