Re: Evva 3KS
já jsem z dealextreme nakupoval mnohokrát a nejlepší na něm je doprava zdarma
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Speciality, Zvláštnosti » Evva 3KS
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
já jsem z dealextreme nakupoval mnohokrát a nejlepší na něm je doprava zdarma
No jaké by byly vaše technologické návrhy na zdolávání 3KSky. Leckdo máte už všelijaké zkušenosti. Tak začínám vagonem trpělivosti a tatrovka citu v prstech.
prostě třeba zkoušet a zkoušet a když se ti to podaří,tak se těšíme na vysvětlení tvého postupu pak si koupím 3KSku a jdu na to.hlavně třeba mít tedy jen trpělivost a cit
Ono nakonec člověku nic jiného nezbude pokud chce být úspěšný
co je tohle přesně za EVVU s překrytým profilem?
No takhle na dálku se to těžko určuje, ale co takhle EPS (Extended Profile System)
Zkus to lépe vyfotit, protože takle to není moc rozpoznatelné. Ale určitě to není MCS, 3KS, Dual......... . Může to být třeba nějaký zákaznický profil.
Tak vyfotil jsem to znovu a zakryl jsem kování papírem,aby se nelesklo.
Je to překrytý profil,protože planžetu dovnitř nedostanu.
Klíč k nahlédnutí by nebyl? Pro lepší představu. Pak se to dá lépe rozlousknout třeba zde
To nejsou moje dveře,jedině že bych se zeptal majitele,zda by mi neukázal klíč,ale to by mu asi přišlo divné
..... podle klíče, to by nebyla žádná zábava. Na klíči je to přece napsaný, co je to za model. Ty fotky jsou pořád strašné, podle jedné fotky bych to odhadl na GPI, podle další na něco s blokovací lištou - DPI, DPS, DPX atd. Ty evvácké profily jsou dost podobné.
lépe se to vyfotit už opravdu nedá. jinak co znamená to "A" pod značkou?
to "A" znamená, že vložka má ochranu proti odvrtání /Anbohrschutz/.
Takže jsem zjistil,že je to EVVA DPS
....... já to říkal
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Speciality, Zvláštnosti » Evva 3KS