Téma: Brno
.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Krajský pokec » Brno
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jsou tady další kolegové z Brna a okolí? Zatím od nás nikoho neznám.
No, Brno je docela malé město, aby tam byli nějací lockpickeři. Asi budeš první zakladatel Brněnské komunity a musíš si zbytek vychovat.
A sakra,a to už jsme si myslely že jsme větší jak Praha...
Nóó jóó ,,čechy´ co není důležitý to rozmažou...
Já působím v Brně...
a už začínám vychovávat svou drahou jako lockpickerku takže v Brně jsme minimálně 3
Ahoj všem,tak tady se hlásí jeden úplný nováček z Brna.Jelikož jsem naprostý nováček v tomto hobby,které mě chytlo jako blázen,tak se předem omlouvám jestli vám budu klást nějeké stupidní otázky které jsou pro mnohé z vás naprostou samozřejmostí.Slibuji,že se ale budu snažit i hledat a číst v tématech.Aby jsem nebyl za úplného blba:)
Včera jsem si obědnal základní sadu nádobíčka,tak se nemůžu dočkat až to příjde a začnu to zkoušet.No,je mi jasné,že to nebude žádná sranda,ale jsem bojovník a hned se nevzdám:)
Tímto vás prosím o první radu.S jakým zámkem začít?
Vítej na fóru. Začni číst v sekci pro nováčky. Je tam odkaz na docela dobře psanej dokument od Gobriva. A nebo lépe, ukecej Artifexe, ten už je dle příspěvků docela schopnej lockpicker a když mu zaplatíš pár piv, určitě dá základní školení v Brně. To je nejrychlejší cesta. A YouTube je taky super zdroj.
dík za radu,asi pozvu Artifexe na škopek,přece jen osobní pokec je osobní pokec.
Jojo, nějak se dohodneme
Výborně
zdravim, tiez sa priucam no zatial som sa daleko nedostal. (nie viac ako 5% ) no a inak nerobia sa neake seasny alebo akcie v Brne ?
No, mohlo by něco být.
tak bohužel vracím se k rodičům tak odtet patřím k pardubičákům.tak o jednoho brnáka méně
Tak vidím že v Brně se nic nehýbe,ani já jsem tady nebyl,moooc práce,ale už se polepším,takže pokud je tu někdo z Brna nebo okolí nejlíp když se mi ozve na mail: pein1@seznam.cz
Tak kolik je tu členů z Brna? Mohl by se udělat nějaký srazík co Ibn nesvoláš něco v brně???Celkem bych se rád přiučil tak se ozvěte.
Ibn už není aktivní, toho tady už asi neseženeš. Ale jak jsem už psal. Udělej si čas a přijeď na mistrovství. Tam se můžeš učit i od němců a vždy tam uvidíš něco nového. Když se staneš členem asociace lockpickerů, budeš se taky moci účastnit srazů kde se také něco naučíš.
Ta asociace je na facebooku? Či kde na fecebooku jsem byl ale nějak to s ním neumím a moc mu nerozumím a kde je to mistrovství myslíš to v německu???
Tady ji máš a jsou tam napsané všechny podrobnosti o mistrovství : http://www.lockpickers.cz/
Ty jsi z Brna??? Že by sme se ještě z někým domluvili a dali sraz. A dík za odkaz.
Taky jsem z Brna
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Krajský pokec » Brno