Téma: Moje malá zbírka (Longer377)
Tady vám dávam foto mé malé zbírky omlouvám se za kvalitu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Sbírky nástrojů » Moje malá zbírka (Longer377)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tady vám dávam foto mé malé zbírky omlouvám se za kvalitu
No hezké. Taky toho máš požehnaně. Nechceš něco takového vzít na sraz?
takhle vypadá nebe?
No hezké. Taky toho máš požehnaně. Nechceš něco takového vzít na sraz?
Na přiští doufám pojedu už autem tak vezmu vše co mam
takhle vypadá nebe?
Nene Takle vypadá začátek cesty do nebe... Nebe tady má někdo jinej (určitě víte koho mám namysli)
jj, víme , tak tohle je v tom případě nebe lvl1
Uvažuji že zase někdy nafotím svou výbavu. Zase jsem ji trochu rozšířil. Tak si na to třeba udělám čas.
Mam dotaz koupil jsem na ebay zámek Dudley kódovej takovej jak byl na trezorech někdy ze předu se otáčí tam a zpět... Doufám že víte co mám na mysli. Ale neni tak kód, nevíte jak se dá zjistit?
Ale jak ho rozeberu když neni v odemknuty poloze?
Myslíte že to fakt funguje stima doktorskyma sluchadlama?
teoreticky by mohlo, protože když zajedeš na správné číslo tak by to mělo vydat nějaký zvuk, další věc ale je jestli ho rozeznáš, protože když s ním budeš otáčet tak to taky nepůjde v naprosté tichosti, jestli máš možnost to zkusit tak to zkus a uvidíš...
Tak to zbývá už jen vrtat, vrtat a vrtat. Případně zkoušet celý život náhodně kombinace.
Tak to zbývá už jen vrtat, vrtat a vrtat. Případně zkoušet celý život náhodně kombinace.
to mi neříkejte že zámek starej skoro 30 let je tak bezpečnej?
To asi ne. Ale nikdo z nás tu nedělá do trezorových zámků, takže ti nemůžeme hodnověrně poradit. Profesionálně je testuje z místních pouze schloss2005, ale asi ti na to moc neporadí jestli to bere jako cechovní tajemství.
Vypadá že to je on Moc díky tak já pudu dumat nad otevřením
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Sbírky nástrojů » Moje malá zbírka (Longer377)