Téma: Morenova sbírka
Pro zájemce tu mám pár starších fotografií mých zámečků a nádobíčka. Už jsem sbírku zase o trochu rozšířil a naopak budu část sbírky prodávat. Budu sbírat jen cylindrické vložky.
jméno i heslo je "moren"
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Sbírky nástrojů » Morenova sbírka
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pro zájemce tu mám pár starších fotografií mých zámečků a nádobíčka. Už jsem sbírku zase o trochu rozšířil a naopak budu část sbírky prodávat. Budu sbírat jen cylindrické vložky.
jméno i heslo je "moren"
Co na to rict... jedine snad - :-O
Ticha zavist.
Je to dnes jen o penězích a já už do toho narval peněz dost. Musím se krotit.
To verim. Ja se zvolna blizim k 20k, a to teprve zacinam... Vcera jsem si objednal nejake dalsi drobnosti. Az mi to prijde, nafotim a hodim to sem taky.
no... tak nafoť a hoď sem , ať se můžem pokochat všichni
Morene jak funguje ten endoscop,dá se stím opravdu podívat do cylindru?
Já nemám endoscop jako takový. Je to jen optické vlákno na svícení a lupa. Endoscop bych bral, ale cca 5000,- Kč z Číny je na mě prostě moc a levněji jsem to nikde neviděl.
A tohle udělátko s tím optickým vláknem funguje jak?Popřípadě kde ho sehnat?
Kupoval jsem to v Číně. A je to vlastně jen taková baterka s lupou. Nic víc. Tedy tím vláknem si svítíš dovnitř a lupou se tam díváš.
Zatím tomu moc nerozumím, ale řekl bych, že si za 100Kč koupíte lupu. Známého elektrykáře se zeptáte na to vlákno poprípadě použijete malou baterku za cca. 50Kč. A nepotřebuju endoscom za 5 000 Kč. :D:D
Tak zkus když děláš třeba trezor narvat tu lupu do klíčového otvoru a posvítit si na ten mechanismus uvnitř a pořádně si zevnitř ten systém prohlédnout. Jestli se ti to lupou a baterkou podaří, jdu do toho.
Kapesní endoskop. Tak jsem při brouzdání narazil na tohle: http://www.uni-max.cz/kapesni-endoskop/d/
No, z Číny ten samý můžu mít za 4500,- Kč. Ale i to je moc. Pro mě by byla rozumná cena tak litr.
jj. jsem stejného názoru
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Sbírky nástrojů » Morenova sbírka