Téma: Nevíte náhodou
Nevíte náhodou kde sehnat zámky pro tyto klíče nebo třeba bližší info.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Speciality, Zvláštnosti » Nevíte náhodou
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nevíte náhodou kde sehnat zámky pro tyto klíče nebo třeba bližší info.
ten vlevo,to by mohl být motýlkový zámek.Nejčastěj se vyskytuje u trezorových dveří...
.....vlevo je motýlkový klíč do dózických zámků a vpravo je klíč od vložky ZT - Zbrojovka Technologies z Brna. Tato vložka se již nedělá, vyráběla se v kompletu s kováním v roce 1997. Vložka je tvarově podobná fabácké N3a - z vnější strany kulatý tvar vložky a z vnitřní europrofil. A opravdu nevím, kde by se ještě mohla sehnat.
Tyjo a tenhle zámek bych chtěl taky
Podařilo se mi ho sehnat za 600,- v jednom zámečnictví kde ho měli jako poslední výprodej ve vitrýně. Neváhal jsem ani vteřinu.
Tak sem si ho sehnal strejda ho měl ve sklepě ale už rozlomenej protože k němu neměl klíč.
Opravdu pěkná a zvláštní vložka.
Nevíte jak tu vložku picknout mě to pořád nejde nebo jestli potřebuji nějaké zvláštní picky
Ono by to asi šlo. Musel bys vyrobit nějaký přípravek a pořádně nad tím popřemýšlet. Ale vzhledem k tomu, že to rozhodně není rozšířená vložka a už se ani nedělá, nemá cenu se nad tím nějak hluboce zamýšlet. Ale rozumím, že to potřebuješ picknout, abys to mohl rozebrat. Ale to ti asi moc neporadím.
už jsem vymyslel pick ale pořád nemůžu najít nějaké místo za které by se dal chytnout napínák asi budu muset udělat kruhový pick a uprostřed udělat díru a tam tudy vést napínák ale určitě to nějak vymyslím teda alespoň doufám
Až to bude alespoň trochu fungovat tak jsem dám foto jestli to ovšem bude fungovat
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Speciality, Zvláštnosti » Nevíte náhodou