Re: Ostrava
Nehlaste se všichni, stačí, když se k tomu vyjádříte
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Krajský pokec » Ostrava
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nehlaste se všichni, stačí, když se k tomu vyjádříte
pokud by byl ostravský sraz tak bych se přifařil taky, ale zatím to vypadá že by nás tam bylo pět a půl
Jsem také z Orlové u Karviné.
To neva, že je nás málo, chce to jen organizatora, kdo řekne kdy a kde, . . . . ale ja to nebudu
no právě tady nastává menší problém
Co je třeba zařídit k tomu srazu,něco možná vymyslím. Orlováky zdravím taky z orl ale teď už 4 roky v Ově.
Lidi skuťme nějakej sraz, chtĚl bych to vidĚt naživo a asi trochu povysvětlit, už to zkouším docela dlouho a povedlo se mi otevřít jen jednou řezovej zámek s tím že jsem si pomohl z boku bo se mi to nějak zasekávalo
Není problém, asi to nebude nic velkého ale něco vymyslet můžem...
Já bych byl velice rád a teď navíc mám knihu tajemství zámečnictví na ukázku půjčenou z knihovny z Tábora. Šel by ještĚ někdo?
já mám knihu tajemství zámečnictví svoji , hej ale pokud něco uspořádáte tak se určitě objevím taky
Já klidně přijedu i do OSTRAVY
hej to jo, ty jsi odkud? mapy.cz, nechce heavy metal city najít
300 km daleko
docela štreka ne?
No to máš pravdu, ale zato se můžu pochlubit, že nocleh bych měl zajištěnej, sice o město dál, ale neva.
tak je načase to napravit :-)
Tak pojďme do to...Mám zjistit nějaké oddělené prostory s výčepem?
1. Prvně datum, které bude vyhovovat většině.
2. prostory, ideálně uzavřené s výčepem, kde bude možno mít na stole zámky, nářadí. Bude-li to někde kde lze používat rozbrušovačka, kladiva atd, zase to zvedne možnosti co vzít a co vyzkoušet. Na minulých srazech se například řezal rozbrušovačkou Abloy, rozbíjel zámek tekutým dusíkem či likvidovaly zámky na donesených dveřích.
3. zajistit pro zájemce možnost noclehu.
nic není nemožné....
nějak z toho sešlo což?
hm sešlo, tak jindy...
Zdarec. Jsem začatečník a jsem z Orlové. Určítě bych taky uvítal nějakej srazík.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Krajský pokec » Ostrava