Téma: srandičky a pokec na fcb
ahoj přikládám jednu srandičku - novej výrobce a zároveň se chci optat protože to tu nějak moc nežije nechodite pokecat třeba na fcb ? www.oldrichkucera.cz/file/10/klic-baf.jpg
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Základní zámky a jejich systémy » srandičky a pokec na fcb
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj přikládám jednu srandičku - novej výrobce a zároveň se chci optat protože to tu nějak moc nežije nechodite pokecat třeba na fcb ? www.oldrichkucera.cz/file/10/klic-baf.jpg
Hezká fotomontáž.
Teď přes prázdniny je to mrtvý všude.
Jo trošku jsem si pohrál šlo to docela dobře právě si dělám pořádek v klíčích a tak některej nafotím a pak si pohraju mmj na fcb mě najdete pod jménem co je v odkazu ) Oldřich Kučera
...a co chudáci, kteří jsou out a nemají fcb .
Dnes někdo nemá FCB ? nemožné kdo nemá fcb jako kdyý nežije :-D
Tak to tedy nežiju
Já FB mám ale nic tam neumim!;-)
Tam nic umět nemusíštam jen mačkáš :-D
taky mám FB, taky v tom prd umím, jen co tam dává dcera z austrálie, taky proto jsem to aktivoval
Mačkám, mačkám až to všechno domačkám a potom restart!;-)
Tak me došli prodloužené fab50tky nechápu že dělají bubínky pro každej rozměr :-D
Na Aukru jsem jednu našel, ale nějak se mi to nezdá, protože FAB 50-tky mají vypouklé bubínky a vložka na fotce je má klasické -> ( http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=3406 … ommend-box )
Tak přesnu od toho pána ji mám a je to 50tka jen to ma blbe nafocený ))
Vidím, že si kupoval tři kusy 45/50 45/35 40/40 A také vidím, že tam máš jeden negativ, že prý "neposíláš vyhrané aukce"
ale prd to byl spor s jedním čuráčkem kterej jsem dal na policiji a svete divse uživatel nebyl na adrese udané na aukru k dohledání a aukro ho doted neodstrihlo
Pak nechápu, proč udělil negativ on tobě Čili zboží si zaplatil, ale nedostal
dodal ale dost v špatném stavu ale přečti si jeho komentáře má 33 negativu )
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Základní zámky a jejich systémy » srandičky a pokec na fcb