Re: sraz LOCKPICKERŮ
Promiň, nevšim jsem si datumu. Ale rád bych se na nějaký sraz podíval, nikdy jsem tam nebyl. Jsem od Nové Paky, tak bych uvítal něco kolem . Do Prahy je to pro mne daleko. Tak díky a budu se těšit na další zprávy. Ahoj
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Srazy » sraz LOCKPICKERŮ
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Promiň, nevšim jsem si datumu. Ale rád bych se na nějaký sraz podíval, nikdy jsem tam nebyl. Jsem od Nové Paky, tak bych uvítal něco kolem . Do Prahy je to pro mne daleko. Tak díky a budu se těšit na další zprávy. Ahoj
Fíšo nevim jak to stihnu ale chtěl bych teď v únoru udělat nějaký sraz nevím ještě termín ale dám ti vědět a pak další a to už v našem novém středisku ten únorový bych nazval sraz přátel a příznivců lockpickingu se zaměřením fakt jen na vložky a autozámky co do nich strakat a jak co funguje a co ne. Ten kdo zůstane i déle stím můžem probrat i čipování klíčů s předvením zařízení od 3 výrobcu.Dále nějaká ty videa a prodejce kde toto sehnat.Druhý sraz jen pro lockpickery a to trochu v širším měřítku i s destrukcí atd.Můžem předvést i nejmodernější stroje na klíče jak zubaté tak drážkové jak lze udělat klič dle fotky aj.Dále můžem předvést gravírovací stroje Laserové i mechanické (můžem vám třeba popsat nástroje atd.
čus Dan
Kde by to mělo asi být a jaké by bylo vlézný?
A něco kole Brna by se nedalo udělat?
Fíšo nevim jak to stihnu ale chtěl bych teď v únoru udělat nějaký sraz nevím ještě termín ale dám ti vědět a pak další a to už v našem novém středisku ten únorový bych nazval sraz přátel a příznivců lockpickingu se zaměřením fakt jen na vložky a autozámky co do nich strakat a jak co funguje a co ne. Ten kdo zůstane i déle stím můžem probrat i čipování klíčů s předvením zařízení od 3 výrobcu.Dále nějaká ty videa a prodejce kde toto sehnat.Druhý sraz jen pro lockpickery a to trochu v širším měřítku i s destrukcí atd.Můžem předvést i nejmodernější stroje na klíče jak zubaté tak drážkové jak lze udělat klič dle fotky aj.Dále můžem předvést gravírovací stroje Laserové i mechanické (můžem vám třeba popsat nástroje atd.
čus Dan
Tak to se těším
Ne ne rozhodl jsem se tyto srazy dělat u nás v Mostě nehodlám vozit přípravky a stroje po republice nejsme putovní výstavka.Pokud se chceš něco přiučit či osahat nebo zdokonalit se musíš do toho něco investovat mi jsme sbírali informace cca 14 roků a stálo nás to taky dost peněz a času.Pokud si jen příznivec lockpickingu nebo živnostník vlezné bude cca 250 až 300 kč v tom bude samzořejmě i občerstvení jako káva nealko a nejaký ten dlabanec zdarma.Osaháž si přípravky ukážem ti co a jak se snimi dělá a pustímě nějaké to video seznámíš se se spousty zajímavími lidmi pokud dorazí Lockpickeři z asociace mají vše zdarma tedy cestu si musí holt zaplatit sami.Zatím fakt nevím termín ale chci tako akce opakovat a rozšířit je i informace a ukázky elektromechanických zabezpečení (čipy,biometrika,RFID karty a o různé typy zámků samozamykací elektromotorické pistonové a magnety ne klasické bzučáky.Dále máme novinku zámky ovládané GSM a kamerové systémy)
V budoucnu i montáže těchto prvků a dveří či zárubní.
Tak to se taky hlasím kdy to bude.
jsem nováček, ale rád bych se také zúčastnil srazu, kdyby byl někde kolem Hradce Králové, mohl bych?
Srazy už se na Pardubicku a Hradecku už moc nedělají. Myslím občas Praha a pak okolo Mariánských lázní.
Připravujeme v Brně - je ještě zájem?
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Srazy » sraz LOCKPICKERŮ