Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Videa » Reklama na Opel Insignia
Stránky 1
Reklamu sem viděl několikrát ale ani jednou sem si nevšiml toho pickgunu (no nesmíte se divit když si nevšimnu ani obsluhy nahoře bez
)
Tak si skoč na VOČNÍ No myslel jsem si, že tím nalákám více lockpickerů na tendle sraz. No nic, nepovedlo se.
Já jsem si toho všiml.... V jednom filmu jsem dokonce viděl jak používají pickgun bez tenion wrenche
Bylo to v Od kolébky do hrobu...
TAk to mě nenapadlo ta tvoje skrytá reklama No nic, přiznávam se! Mám zvás nejdelší vedení
Longer377, nic si z toho nedělej. Mi ti to vysvětlíme několikrát. Sice neradi, ale že to jsi ty . . . . .
Jste na mě moc hodný Nevím co ti na to mam říct... Ani jak vám to mám oplatit, jste jako moje rodina :,( ................
Takže bys nás nejraději pozabíjel?
Já jsem si toho všiml....
V jednom filmu jsem dokonce viděl jak používají pickgun bez tenion wrenche
v prison breaku tak Mahone otevírá zámky nějaký hrátkem a ani nepotřebuje napínák, to samé MacGyver umí odemknout zámek drátem z žárovky
jj, taky jsem viděl nějakou ukázku z německého seriálu a tam používal ten SouthOrd elektropick. Vteřinu zachrochtal a bylo otevřeno.
hellrazorr napsal:Já jsem si toho všiml....
V jednom filmu jsem dokonce viděl jak používají pickgun bez tenion wrenche
v prison breaku tak Mahone otevírá zámky nějaký hrátkem a ani nepotřebuje napínák, to samé MacGyver umí odemknout zámek drátem z žárovky
To s tou žárovkou opravdu jde ;-) Jedni chlápci na discovery to zkoušelo po vzoru MacGyvera
...a viděli jste film Johnny English. Atkinson v hlavni roli tajného agenta otevírá zámek ultrazvukem, který sám vydává !
...a viděli jste film Johnny English. Atkinson v hlavni roli tajného agenta otevírá zámek ultrazvukem, který sám vydává
!
Tak to s tim ultrazvukem má Dkey patentovaný
.. já myslel, že to dělá hypnózou !
Aha, tak pardón, omlouvám se , máš pravdu " HYPNÓZA " to byla.
Prosím pokud budete dělat předváděčku těchto technik, pozvěte mě.
..to by chtělo tu fotku , jak to dělá.
Stránky 1
Lockpicker.cz » Videa » Reklama na Opel Insignia