Téma: Zabezpečení bytů, zloději a jejich techniky
Obyčejný český člověk sáhne po FABce za kilo a je happy. Přijde mu zbytečné platit za vložku do dveří víc.

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Pokec » Zabezpečení bytů, zloději a jejich techniky
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Obyčejný český člověk sáhne po FABce za kilo a je happy. Přijde mu zbytečné platit za vložku do dveří víc.
Taktak, kdo má v čr fabku s překrytým profilem nebo mul-T-lock ten je king zabezpečení
Taktak, kdo má v čr fabku s překrytým profilem nebo mul-T-lock ten je king zabezpečení
No podle v prodeje v krámě teď lidi kupujou spíš G550
Překrytý profil a bezpečnostní stavítka... no relativně v pohodě ale stejně nič moč
No, osobně G550 beru jako ideální výkon versus cena. Ale proti rozlomení a myslím i odvrtání moc nechrání.
Rozlomit to jde úplně snadno, vytáhnout válec se stavítky taktéž. S odvrtáváním nemám zkušenost ale když to říkáš...
Picknout to s drobnými obtížemi a s hookem 150-160° taktéž jde. Je to zdržovačka oproti normálním zámkům za 250 ale ne až zas taková jak by se zdálo. Rozhodně to není strčím planžetu, zakývám, zamračím se na to a ono se to otevře, v tom máš pravdu.
No, osobně G550 beru jako ideální výkon versus cena. Ale proti rozlomení a myslím i odvrtání moc nechrání.
Proti rozlomení nevim, ale stim ,,proti odvrtání" to tak horký nebude. Ono to je odolný tak proti vrtáku ze železářství za rohem Jinak nějakýmu lepšímu to neodolá
No jo no. A je fakt, že lámání je asi u zlodějů nejčastější způsob otvírání bytů.
No jo no. A je fakt, že lámání je asi u zlodějů nejčastější způsob otvírání bytů.
Ani bych neřekl...
Dodatek k tim nejčastějším způsobům...
1)je jasný odvrtání
2)Proražení dveří (hodně často používán, ani se nedivím když maj lidi kování R1 na dřevo-papírových dveřích)
3)Morenovo oblíbené rozlomení
4)Vypáčení závory a futer
5)Vylomení přer panty
6)A kompletný vytržení zadlabávacího zámku s vložkou
Tady je vidět jaká je kravina když si lidi montujou R1 a přídavnej zámek na výše uvedené papírové dveře když se to dá překonat hned několika způsoby a kování se při nich ani nedotkne
Abych ješte dodal zlodějí většinou zkusí minimálně dvě techniky
Jinak zdroje PČR (info) a Next (foto)
___________________________________________________________________________________
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DODATEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
___________________________________________________________________________________
Blbě se tady pochopil můj seznam tak píšu jak se to myšleno 1) neznaméná že odvrtání je nejčastější
způsob ale že to patří k fotce 1. atd
no, nevim nevim ale před 2 dny nám rozlomili garážovou vložku, byl tam starší guard, nevim typ ale do garáže se naštěstí nedostal ne kvůli zámku ale bylo to ještě jištěný petlicí za 20Kč a tu překonat nedokázali ....z mý zkušenosti je zatim rozlamování na 1. místě jelikož to nebyla první garáž v ulici co chtěli takhle vykrást
Já mluvím o bytech Garáž nemá dveře s papíru
Odvrtání, no to jsem opravdu dlouho neviděl. V TOP žebříčku spíše bude rozlomení vložky, vypáčení /či vykopnutí, vyražení a pod. techniky/ dveří, vyháčkování dvoukřídlých dveří. Podle mě je důležité na dveřích mít bezpečnostní kování s překrytím vložky /na vložce již pak nezáleží/ a přídavný zámek. A zloděj si pak vybere hůře zabezpečený byt. To je markantně vidět u staré zástavby, kde na jednom patře si zloděj na 100% vybere nejhůře zabezpečený byt.
To si blbě pochopil Já psal co na jednotlivých fotkách je vidět a ktomu bylo napsáno že na první fotce je jasně vidět že je odvrtaná jinak k nejčastěji používaným technikám patří proražení viz bod 2
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DODATEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blbě se tady pochopil můj seznam tak píšu jak se to myšleno 1) neznaméná že odvrtání je nejčastější
způsob ale že to patří k fotce 1. atd
Já se přiznám. Ano měl jsem rozlomenou vložku. Byl to byt dcery a měli jsme to štěstí, že tam zrovna nikdo nebydlel, čekal na zedníka
Já se přiznám. Ano měl jsem rozlomenou vložku. Byl to byt dcery a měli jsme to štěsutí, že tam zrovna nikdo nebydlel, čekal na zedníka
A nebyl to náhodou ten zedník ?
Jasně, zapomněl si tam lžíci.
Blbci dva
Píšu, že byt byl prázdnej, protože tam měl nastoupit zedník na rekonstrukci. Takže se tam neměl pro co vracet, když tam ještě nebyl.
Si roztrhéte vobčanky, kucí.
Klídek.
Jak píše Orodos že u nich v ulici....atd. tak tam očividně řádí jedna banda (nebo jednotlivec) který má ustálený rukopis, pokud umí tihle rozlamovat tak se nebudou prdět s odvrtáváním protože to udělá víc hluku než jedno prasknutí při rozlomení.
A nebo prostě lezou přes okna. Tedy u rodinných domů samozřejmě.
No Morene, i jinde. Zrovna minuli tydem rikala mamka ze jim vykradli skolku. Dostal se tam oknem ve 4 patre, pry vysplhal po hromosvodu a preruckoval okap (podle policajtu)
jj, taky jsem už viděl vykradený sklad v druhém patře skrze hromosvod.
já bych se cítil v bezpečí s těmito dveřmi
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=7129
To určitě podle mě bys je otevřel i vidličkou a příborovím nožem a to jak destruktivní metodou tak přes zámek
.......překonání těchto dveří bych nenazval ani "destruktivní" , spíše je jedná o otevírání "konzervy".
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Pokec » Zabezpečení bytů, zloději a jejich techniky