Téma: Vyměním zámky
Vyměním visací či cylindrické vložky za jiné. Pokud se vám ve sbírce válí nějaká vložka kterou máte navíc a naopak byste chtěli nějaký jiný zámek, ozvěte se mi. Třeba budeme mít oba pro sebe něco zajímavého.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Vyměním » Vyměním zámky
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vyměním visací či cylindrické vložky za jiné. Pokud se vám ve sbírce válí nějaká vložka kterou máte navíc a naopak byste chtěli nějaký jiný zámek, ozvěte se mi. Třeba budeme mít oba pro sebe něco zajímavého.
No mam zbírku nových zámků docela dost, a scháním nějaké strarší až historické... Máš?:)
Mam jeden číselný, není tedy až moc historický. Je to Čína. Číselný se znaky místo čísel. Pak mám jeden starej Tibetskej. Mám jeden klíč ke starému Římskému zámku. Pár starých amerických.
Mohl by si mi vyfotit ty co jsi napsal...? Ten z čínskýma atd?
Ten zamek s cinskymi znaky by mne taky dost zajimal... Sem s tim.
Pekne...
No tak ten je fakt dost Kde si k němu přišel Já ho chci taky
Jj, je to nadhera... na aukru se jeste obcas objevuji nejruznejsi dalsi cinske a tibetske zamky... fakt krasa.
Nejhorší je ho otevřít podle těch načmáraných znaků od původního majitele.
Aspon si procvicis cinstinu.
Aspon se zabavis.
Pekne. Ale je nejakej otriskanej. Jinak na aukru se da pomerne casto najit opravdu dost peknych zamku...
Tak už sem přihodil. Je to fakt nádhernej kus.... Jak tak koukám tak se země stává uchylák na zámky... Ten je fakt moc... A ještě ta úchylka když jdu okolo dveří, tak chned čumim jakej mam. A přemýšlím jak bych ty dveře odevřel... Asi jsem Lockfil
Nejsi sam.
Takova nemoc z povolani.
Jj, zamkofilie je vazna choroba...
Je fakt, že když někomu řeknu že sbírám zámky, vyvalí oči, protože o tom ještě neslyšel. Jsem však rád, že nejsem v republice jediný sběratel.
Kdybys jeste rekl, ze se ucis zamky otevirat, tak by mu ty oci asi vypadly.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Vyměním » Vyměním zámky