Téma: Kde zehnat všechny dozické klíče?
Čest. Prodávají se někde v celku všechny dozické klíče? Myslíte, že by mi je zámečník bezproblému vytiskl (asi bych musel zehnat všechny popisy)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Tovární výroba » Kde zehnat všechny dozické klíče?
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čest. Prodávají se někde v celku všechny dozické klíče? Myslíte, že by mi je zámečník bezproblému vytiskl (asi bych musel zehnat všechny popisy)
Myslíš tvarové klíče. Dózických jedině základní tvar. Kombinace zubů by byla velká na nošení. Tvarových moc nebude. Odhaduju tak deset. Ale přesně nevím.
Já jsem myslel těch 27 druhů
A nedá se někde sehnat seznam těch klíčů, abych mu neřek "všechny dozické klíče prosím", to by asi bylo moc nápadny.
A kolik mají ty dozické klíče profilů? Možnost kombnací stavítek je jenom 15
Dozické klíče mají 5 stavítek a jenom 3 pozice (podle toho co jsem viděl) takže by stačilo si vyrobit těch 15 klíčů a zbrousit je, aby byly užší a šly použít na věchny (asi teda dva) profily. Je to možny?
Na tohle moc odborník nejsem. Uvidíme zda odpoví někdo jiný.
Já nejsem také žádný odborník ale vím, že dozické zámky vyráběné v současné době mají 27 kombinací.
Nepočítal jsi nulu.
Tvarových klíčů je cca 50 a jsou dva možné průměry takže 100... Tedy tich co se aktuálně používají
Že by todle byly dozické klíče????
To jsou přeci jenom tvarové, na záchodový dveře, nebo na zámky ke kůlnám typu MIŠÁK
Že by todle byly dozické klíče????
To jsou přeci jenom tvarové, na záchodový dveře, nebo na zámky ke kůlnám typu MIŠÁK
Tak jsem trochu přemýšlel, a sháněl, a mají 4 pozice, 5 "stavíte" a vždy jsou na sebe zrcadlově, takže tedy berme 3. 4 pozice a 3 stavítka.
Vyšlo mě 36 možností. Navíc jsou 2 profily.
Když se pak nějáky dělat nebudou tak jich je 27 (ve skutečnosti 54).
Šlo by to vyrobit, těch 36 klíču a zabrousit profil, aby šel na oba typy.
Ale to by asi vyšlo trochu draho. Klíč od garáže mě stál 60 korun
jj, to se mi líbilo. Šlo to jednoduše. Ale ještě jsem si to nevyrobil. Bez svěráku a brusky to tak nějak na koleně nejde.
Já to otvírám klíčem a drátem. Je to malinko složitější, ale zato váhově lehčí :-)
To jde??? Sem myslel, že dozickej de otevřít složitějc než cilindrickej
Kdepak. Když máš správné nástroje, je to otázka chvilky. Když jsem to na srazu zkoušel s tím co mi dal Tonda do ruky, otevřel jsem zámek za asi 15 vteřin. Poprvé bez cvičení.
FAkt jo.... TO jsem právě myslel, že jsou to bezpečny zámky, ale majou velkou díru a klíč. To se teda musím naučit
Jak funguje vím, tak by mě moná i stačilo vědět čím
No zítra zkusím jeden rozebrat, a třeba to zvládnu i sám
Podobnej princip už tady na fóru je dokonce s plánkem na výrobu toho šperháku. Je to sice na trezorové zámky, ale stejný princip lze využít na dózické.
Já jsem si asi pedvčerejškem rozdělal a vyrobil si napinák a planžetu z drátů, ale příde mi to sakra těžky.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Tovární výroba » Kde zehnat všechny dozické klíče?