1

Téma: zámkařský ráj

Nevím jestli znáte vložku 3KS od výrobce EVVA. Pokud ne, zkuste trochu googlovat. Tato velmi bezpečná vložka s drážkovým klíčem se u nás prodává okolo 3 000,- Kč. Tedy nic levného a v podstatě si myslím, že málokdo se může pochlubit, že tuto vložku viděl někde na nějakých dveřích.


Já jsem to štěstí měl. Byl jsem v O2 aréně v zákulisí. Jako správný lockpicker samozřejmě hodím okem na každý zámek okolo kterého procházím či zámek dveří, které otevírám. To tu snad děláme všichni, no né? smile A představte si, že celá O2 aréna je zamknuta výhradně zámky EVVA 3KS. Řady dveří podél nekonečné chodby a jako vzorní vojáci všude stráží 3KSky. Dokonce i na dveřích od záchoda byla 3KSka. Připadal jsem si jako v ráji a strašně moc jsem toužil stát se kamarádem údržbářem O2 arény až budou ty zámky měnit či tak něco. smile Použití těchto zámků je tam docela nasnadě, jelikož díky miliónům kombinací drážkového klíče je velmi snadné vytvořit dobrý systém generálního klíče, který v O2 aréně mají.

Takže, pokud si myslíte, že máte na otevření 3KS, zkuste O2 arénu. Budete mít mraky materiálu na zkoušení.

http://www.lockpicker.cz/download/logo.jpg

2 Naposledy upravil: hellrazorr (18.12.2008 15:25:25)

Re: zámkařský ráj

Jen pro zajímavost,když už je řeč o zámkařském Edenu smile tady obrázek odněkud z Říma...někdo by si mohl zpříjemnit dovolenou tréningem   

http://www.lockpicker.cz/download/vyzvaTN.jpg

...učením k povznesení...

3

Re: zámkařský ráj

Na to by se měla vrhnout lockpickerská obec. smile Prostě tam proběhnout. smile

http://www.lockpicker.cz/download/logo.jpg