Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Pokec » První otevření
Stránky 1
No tak to velká gratulace. 17.11 je mistrovství, tak doufám že tam taky přijedeš.

Rád bych přijel uvidím jak na tom budu s časem ale jak jsem koukal na ten penzion tak to nevypadá levně nebo tam bude nějaká množstevní sleva???A co vůbec s sebou mám jen jednu koupenou sadu a pár domácích kousků.A abych si tam neutrhl ostudu.
.....proč máš překrytou značku u té spodní vložky?
To mě by zajímalo co je to za vložku vůbec, ta spodní, nějak divně vyhlížející tělo ( asi zbroušeno ) a taky ten bubínek je nějakej divnej, hlavně ten profil a pod ním fréznutá drážka, to jsem ještě neviděl.
To je použité čínské tělo překryté to je protože nemám závitníky tak mám ze spodu nastrkané pružinky stavítka a zalepené páskou bubínek je naříznutý protože jsem ho chtěl proříznout na montážní bubínek ale rozmyslel jsem si to je to profil 32 k
mě to stačí, myslel jsem si to.
No tak to velká gratulace. 17.11 je mistrovství, tak doufám že tam taky přijedeš.
A jak to tam chodí jak je to s ubytováním když jsem se díval na ty str toho penzionu tak to ubytování je celkem drahé není tam nějaká sleva??A co to vše obnáší ta účast??Abych si tam neuhnal ostudu
![]()
Účasti se neboj. Když nic neotevřeš nic se nestane. Na žádnou síň hanby se nechodí. Vyzkoušíš a uvidíš. S tím ubytováním je to horší. Je to prostě penzion. Tam moc slevy nedostáváme. Nebo můžeš klidně přijet jen na sobotu a večer se vrátit do Prahy.

Aha ale já jsem ze Znojma. Tak uvidím mladá říká ať jedu že pojedou s malým se mnou tak snad to půjde.A jaký je harmonogram odkdy do kdy a tak nemáš to?? Jestli bys mi to mohl poslat přes PM dík moc
TO: Moren
Poslal jsem ti PM tak se na ní podívej dík.
Tak sem včera dostal guarda tak mám radost
A nářadí
Lockpickingu ZDAR
![]()
Podle opotřebení předpokládám,že se používala ve vchodových dveřích do nějakého paneláku
Mám pravdu? ![]()
Naprosto správně
![]()
Ale i tak. Dobrý. Guard má vcelku ošklivý profil a není dle mého tak snadné ho otevřít.

Stránky 1
Lockpicker.cz » Pokec » První otevření