Téma: Mortice Locks - Radu's sbirka
Zdravim vsechny zamecniky a milovniky zamku,
Mel jsem dnes po praci cas neco nafotit a ve photoshopu popsat tak jsem se rozhodl ze to hned nahraju na forum nez zacnu mit spoustu jine prace. Jde o zakladni sadu Mortice Locku.Predem se omlouvam za popisky v anglictine ale snad uz dneska vsichi trochhu anglicky rozumi tak z toho nebubem delat vedu Nafotil jsem zakladni typy mortice locku tak jak se pouzivaji tady v GB. Od velice jednoducheho Rim Locku (1 lever, velice jednoduchy na otevreni) oboustranny zamek ktery se montuje na povrch dveri tak male 3 leverove skrinove zamky a samorzejme non-curtain a curtain zamky. Nejprve jsem nafotil cely pohled a pak detaily. Byl bych moc rad pokud by mi nekdo mohl priblizit situaci v cechach. Zda se tyto zamky v cechach daji sehnat a jake jsou pripadne rozdily. Jinak minuly tyden jsem menil zamky na jendom sqautu. Majitel je v Canade a budova byla 7 let prazdna, ackoliv mrize byly namontovany squatteri se vlamali dovnitr. Menil jsem tam zamky a par mrzi a oken. Zbyly mi visaci Master locky... (sice jsem je musel rozbrusovackou riznout ale to neva) tak jsem je hned zbalil a uz jsem jeden i rozmontoval tak doufam ze se mi brzy podari ho nafotit a poslal. Vazne zajimavy!
Takze taky jsou zminene mortice locky
(nedarilo se mi je vlozit sem do tematu ackoliv jsem to nahral na srever takze nez mi to Moren pomuze vyresit tady jsou aspon linky)