Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Sbírky zámků » BKS
PLS návod na nahrání obrázků...
Moc pěkné, ale zkus fotku z čela. Z boku ty obrázky moc nevypovídají. Stejně už čekám netrpělivě na další fotky.
Ta Assa 600 je jako Variant.
není
Krátké vysvětlení k modelům značky ASSA. Tato firma má několik modelových řad, např. Serie 500 / 5 klasických stavítek/, Serie 600 /6 klasických stavítek/, Flexcore, Guideline či Twin. A řady Twin mají podobný systém jako Variant, spíše, Variant používá patenty právě firmy ASSA.
To Sylvester Wöhrle vymyslel Hahnův profil.
Morenovi spadl kámen " NO KONEČNĚ "
Tak přidávám něco z historie. Je to sice jen klíč, protože zámek k tomu už je dávno ve věčných lovištích.
jj, tak ten mám. Naštěstí i se zámkem.
Amáš také "vajíčko"
http://forum.lockpicker.cz/userdata/Ferda/BKS-2-1.tif
http://forum.lockpicker.cz/userdata/Ferda/BKS-2-2.tif
Nemám. Nemám ještě ani žádnou skandinávskou vložku. Ale určitě se časem podaří do sbírky něco ulovit.
To BKS je zajímavý předchůdce profilové cylindrické vložky této firmy. Tyto vložky byly vyráběny /podle mě/ asi tak do 30-tých let minulého století i pod značkou YALE.
Jinak tu prostřední kulatou jsem si objednal jako vzorek i se zadlabacím zámkem Stále ještě je vyrábíme.:)
Pokusím se o víkendu nafotit nějaké zámky abych nebyl pozadu. Mám i prototyp průmyslového zámku FAB 1380 který existuje pouze ve dvou kusech (a oba mám já )
Lockpicker.cz » Sbírky zámků » BKS