Téma: kamenný obchod
Čau jsem tu nový a potřeboval bych pomoct protože nevím kde jsou nějaké kamenné obchody v čr moc dík za odpověď.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Koupím » kamenný obchod
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čau jsem tu nový a potřeboval bych pomoct protože nevím kde jsou nějaké kamenné obchody v čr moc dík za odpověď.
Na tohle jsem se již ptal v zámečnictví a řekli mi, že existují pouze velkoobchody, a do těch se normální člověk nedostane. Je to pro ty co maj živnost. Maloobchod kamenný jako takový nejspíš nenajdeš. Musíš kupovat přes net. ![]()
(shop.locksmith.cz např. to mi tady poradili zkušení) ![]()
Lockpickerský obchod sám o sobě by se asi neuživil. Zas tolik zájemců o to není.

Tak dik já to teda objednám přes internet
Nebo se seznam s nějakým zámečníkem, nebo tu s někým kdo by tě vzal do velkoobchodu. Mimochodem kdyby se někdo našel, rád bych se přidal ![]()
No chtěl bych hlavně některé planžety zatím si je výrábým sám z nerezového plechu.
Já bych se tak kouknul (když by se tam šlo), co vše tam je, ale kdyby to tak bylo v Ově, do Prahy, bych asi nejel ![]()
Take bych se tam juknul co tam je za nádobičko a za kolik. Hlavně bych chtěl splašit bezpečnostní stavítka nevíte kde by se dali sehnat?? A za kolik? Morene neměl bys nějaké??
Bezpečnostních stavítek mám jen pár. Nemají je ani v Sezamu v Chrudimi. Pár jsem jich získal přímo z fabriky Fabu na exkurzi. Sám nevím kde je sehnat.

Pánové co scháníte za díly na vložky ? stavítka kolíky pružiny bubínky atd ? mám toho dost vedšinou nové díly tak písněte na mejlík sberatelstvi2006@seznam.cz
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Koupím » kamenný obchod