Re: Zámek jako lockpickerský přívěsek
Tak to jo
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Speciality, Zvláštnosti » Zámek jako lockpickerský přívěsek
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak to jo
Já sem zámečník
Tuto vyrábím ve svým volnu kterého je docela málo
Ale jinak vyrobím snad vše ale ve velké časové rezervě
Teď pránuju asi nějakých 15 cutawayek
Koupil jsem Vložka Mul-T-Lock 40+50 mm a chci z ní udělat cutaweyen, nerad bych to zkazil, ještě jsem to nedělal, nechcete mi ji někdo udělat za nějaký mrzký peníz a já se budu zatím učit na vložce 2020. Dík.
Já bych to zmáknul ale až tak za měsíc teď čekám až mi vyrobí novou upínku na vložky do frézi
Já bych to zmáknul ale až tak za měsíc teď čekám až mi vyrobí novou upínku na vložky do frézi
Nespěchám, platí stále dokud nebude hotová.
Kolik by stál nějaký cutaway? A jak by to ve výsledné formě vypadalo? Nějaké foto pls
Tak sme dali s morenem hlavy dohromady a trošku sem upravil jeden, co už sem měl hotovej. Respektive odlehčil a zmenšil co to šlo. Vyřešili jsme pojistku proti rozpadnutí tak, že je to rozebiratelné. Nelíbilo se mi jak to měl Moren vyfrézovaný zepředu, aby bylo vidět první stavítko, takže sem to nedělal a z boku. Do toho materiálu vyvrtám několik děr .
Jo, řesně tak jsem si ten nýtek představoval. Udrží se malá velikost, je to vhodné i jako napínák při demonstraci a je to i rozebiratelné, pokud je to šroubek. Super. Materiál jsi odebral dobře, ale osobně bych preferoval odfrézování toho prostředního trnu. Samozřejmě ne komplet, protože pak vyskáčou stavítka. Ale věřím že takhle se už dovnitř dá v pohodě dívat.
To upínáš naležato za tu díru nebo tam narveš trn a frézuješ to i s trnem?
A budou se i prodávat? měl bych zájem
Re ckoro:
pokud chceš za 300 je tvuj.
Tak jsme to s Praalienem probrali a bude nová verze přívěsku, která už snad bude finální po dlouhém vývoji, který začal DKey.
to jo no, myslim že na tak malý věci se už toho ani o moc víc vymyslet nedá
Tak jsem si taky musel jeden vyrobit
pěkné,jak ti tam ten bubínek vlastně drží?drží jej pouze stavítka?
zezadu je šroubek z podložkou
Dobrý... Jak to vlastně cutáte? To jenom vyndáte stavítka a řežete?
Ten šroubek s podložkou je dobrý nápad. Stejně tak i ten malý pick u toho. Já ten svůj přívěsek pořád nosím na klíčích. Když se někomu při hovoru zmíním o Lockpickingu, zajímá ho jak to funguje a ukázání toho přívěsku je nejsnadnější cesta jak to vysvětlit. Jen jsem musel ještě tahat z druhé kapsy sadičku nástrojů.
tak vyvrtej do těch nástrojů malou dírku a dej si je také na klíče
nebylo by na škodu vevnitř ty drážky vyčernit aby víc vynikly stavítka a pružiny
nedalo mě to a vyčernil jsem drážky, ve skutečnosti je to lepší jak na fotce, tolik se to neleskne
Nezadrhávají se ti ty stavítka když si tam dal tu barvu?a jak si ji tam vlastně dal?
Ale jinak pěkné,kdybych to měl na čem vybrousit tak hned jdu na to
No barva to není spíše chemický proces. Chemické černění mosazi a bronzů je staré jak slitiny mědi samy. Doporočuji prostudovat, zajímavě, jednoduše, a za studena se dají použít přípravky typu Brass Black
použil jsem normální tuš
a nebrání to tedy v pohybu stavítek?
nebrání, natíral jsem jenom řezy
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Speciality, Zvláštnosti » Zámek jako lockpickerský přívěsek