Re: Sbírka Luboše Čecha
:-) Taky jsem radši, když se rodina neptá na cenu:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Sbírky zámků » Sbírka Luboše Čecha
Stránky Předchozí 1 … 29 30 31
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
:-) Taky jsem radši, když se rodina neptá na cenu:
pekne kusky, mam otazocku na ten Banham, - ma miesto jamiek dierky durch cez cely kluc, alebo to len tak vidno na obrazku?
Jo, je to durch.
Kde ty na to furt chodíš čeče :-)
Nooo, to je jednoduchý. Přinese ti je pošťák :-) . Jinak jsem je měnil s jedním Francouzem.
Jo, je to durch.
Zajímavé je, že na webu mají neděravé...
Dále mě zaujal ruský "balšoj" zámek s dvěma klíči. Tedy k otevření potřebujete klíče dva. K čemu se používal? Zamykání tanku. Jeden klíč měl velitel tanku a druhý měl u sebe asi voják řidič. Asi tak nějak si to představuji. Velitel měl jistotu, že mu s tím vojín neodjede frajeřit na diskotéku před holkama.
ahoj, pri prezerani zbierky som narazil na nezrovnalost ohladom tohto visiaceho zamku, na tube som objavil 2 videa kde zamok popisuju ako American Airborne Unit z obdobia druhej svetovej vojny a taktiez logo 82. divizie vysadkarov USA sa naramne podoba na logo, ktore je na zamku...
video 1
https://www.youtube.com/watch?v=yVP1yG9Y-xA
video 2
https://youtu.be/E-IFapZ1qbk
wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/82nd_Airborne_Division
Aha, tak to je zajímavý obrat. Ne ruský, ale americký.
Karle, Karle, chybičky se ti tam vloudily. To je sovětský, tedy ani ruský a vůbec ne emerický :-) . Doporučoval bych věřit mně, ne ňákýmu Anglánovi, kterej tam mele v cizí řeči.
Teď vážne, je to opravdu sovětský výrobek. Nebyl určen pro civilní určení, protože na sobě nemá žádnou značku či cenu v rublech. A podobnost loga je pouze náhoda. V našich bazarech se objevilo hodně těchto zámků ve fungl novém stavu. A také z tohoto důvodu se opravdu nemůže jednat o americké visací zámky z IIWW. Stačí se také podívat na provedení zámku a klíčů.......
...Tak to tady trochu rozproudím . Pro změnu něco, co ještě nemám a hledám /od leva UCEM, COTICO, ANKER, ALEKS (?), B/ :
mal by to byt APEKS, podla katalogov od firiem ako Silca alebo JMA by to mal byt rusky vyrobca, alebo teda v originaly "АПЕКС"
zrejme jeden z prvych jamkovych profilov, nakolko ho pouziva viacero vyrobcov z coho vacsina je azia (3M, Baodean, SMT, APE atd...)
Když vidím ty ostré náběhy na klíči, skoro bych se bál to tam zasunout. Ale vypadá ten klíč zajímavě. Taková puška.
to ATX mam taky
jak máš na první stránce to jaso super tak ja mam zase jaso 610 jaso 600 a jaso 495
A zajímavé značení na boku vložky Abus XP 10, vypadá to jako QR kód. ...
(obrázek v citaci jsem musel vypustit, pač mi to povoluje pouze 1 "odkaz".. viz viewtopic.php?pid=8912#p8912)
Překreslené:
Nečtený kód zde raději nebudu z bezpečnostních důvodů přepisovat, ale vypadá asi takhle:
0301K009151801476 (některé nenulové cifry jsem pozměnil)
Stránky Předchozí 1 … 29 30 31
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Sbírky zámků » Sbírka Luboše Čecha