Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Tovární výroba » CEA NATY COCE FABÁCKÁ KODOVKA ZNOVU ZROZENÍ
Stránky 1
nevím ale vkládat obrázky mi furt nejde tady je odkaz na fotky http://zeleznicniarcheologie.rajce.idne … G_9877.jpg
Hezký úlovek!
ani nebudu říkat co vše jsem získal
už je na světě první funkční klíč
A s jakou přesností?
Pokud vím, např. FAB předepisuje výšku klíče +0 -50 µm. Co jsem udělal zkušenost, tak zámečnické provozovny běžně probrušují o 100-150 µm. Vloni na podzim jsem začal chodit do jedné nově otevřené, měli novou digitálně řízenou frézu a ta dělala klíče ve 20 µm. Ale během pár měsíců ji tak vylágrovali, že poslední klíče co mi dělali už taky byly ujeté až o 150 µm, navíc nerovnoměrně.
Když chci pořádné klíče, tak si je musím nechat vyřezat o něco míň a dotáhnout to ručně pilníkem :-(
tak zrovna u mechanické frézy to ovlivnuje sílá jakou se tlačí ale bežně se to řeže tak aby to fungovalo a fab sice předepisuje ale upřímne jsou radši když jsou horší klíče a kurvěj se vložky a oni dodají nové
Taky si myslím, že to probrušování je záměr
Je to kšeft :-)
Tak přeci jen se pochlubím za 30 tisíc jsem koupil kodovku + kopírku + stroj na dozičáky + čtečku čip klíčů trs 4000 panely a stojan na klíče spoustu odlitků a nějaké žel zboží frezky navíc a směs špičatých stavítek fab
ps stavítek je plný netříděný pytel takže kdyby někdo chtěl prodám část či vyměním
Nezbývá než tiše závidět :-)
Tak čas od času se zadaří ale té kodovcejsem fakt rád je to začátek i konec zámečníkovi dílny )
A nebude ti ta kopírka přebývat?
ee ta už má svoje místečko jisté ted ješte sehnat levně stroj na dulkové klíče a přípravek na forda a rozjíždim biznis
)))
Tak přeci jen se pochlubím...
Já taky - dneska jsem si přivezl tuhle kočičku :-)
4 polohy upínání, jemný posuv nosu v obou osách, HSS Co fréza...
Renovace ukončena sehnal jsem nový palec vycídil protáhl stržené závity na štolování . Jsem zjistil že předchozí majitel jí dal pěkně na prdel no co už je holka v pořádku seštolovaná a řeže
Stránky 1
Lockpicker.cz » Tovární výroba » CEA NATY COCE FABÁCKÁ KODOVKA ZNOVU ZROZENÍ