Téma: Fab dynamic
Kde se dá sehnat nevyfrézovaný klíč k FAB DYNAMIC mně ho nechtějí prodat v zámečnictví
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Tovární výroba » Fab dynamic
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Kde se dá sehnat nevyfrézovaný klíč k FAB DYNAMIC mně ho nechtějí prodat v zámečnictví
Leda bys měl firmu a smlouvu s FAB. Pak si u nich můžeš objednávat uzávěry na DYNAMIC. Ale prázdnej? To nevim, že by nabízeli. na řezání DYNAMICu musíš mít jinou mašinu, nestačí ti běžná kopírka.
z katalogů FAB
Distribuce klíčů: řízená smluvní distribuce klíčů
Kopírování klíčů: právní ochrana proti neoprávněnému kopírování klíčů
no jo, ale von chtěl prázdnej. Ikdyž ten bok by šel frézkou na autoklíče.
no já taky né.
Samotný klíč Dynamic nekoupíš , každý klíč je evidovaný podle karty a nelze prodat prázdný. Takže v klíčařství Vám ho neprodají bez karty a bez vyřezaní. klíč dostávají jen smluvní partneři a klíče jsou přísně evidované. I pokažený klíč musíš při kontrole vrátit. Dost si zakládají na licenci a na tom, že se tyto klíče nedají udělat bez karty. Za porušení jsou sankce a ztráta licence. Aspoň to tak bylo když jsem pro Fabku pracoval.Ještě na začátku 90 let to tak chtěli i u klíčů 2018.Takže mám doma několik sešitů s číslem klíče a podpisem zákazníka.
To je škoda a neprodávají už s tím vyfrézovaným bočním rýhováním.
Umíš číst? tedle klíč ti nikdo neprodá. Tak kup zámek s kartou a klíčema, a pak si přikup klíče, ale stejně ti nikdo prázdnej neprodá!
Odlitek je prodáván servisním střediskům už s vyfrézovaným bočním rýhováním, to se totiž nemění a jsou u všech odlitků pevné a stejné.
No řekl bych že se mění, já mám asi 3 druhy na sériové (nesystémové)
No řekl bych že se mění, já mám asi 3 druhy na sériové (nesystémové)
Dík a já myslel, že jsou stejné možná proto.že jsem jich viděl jen pár kousků. Možná to mají jako rozlišení bubínků.
Odlitek je prodáván servisním střediskům už s vyfrézovaným bočním rýhováním, to se totiž nemění a jsou u všech odlitků pevné a stejné.
Myslím, že se mýlíš, protože Dynamic má cca 150 druhů bočních drážek
No já zatím neměl moc těchto vložek a ty co jsem měl měly stejný profil. Jinak tomu celkem věřím, ale zase tak moc jich nebude, Počítám tak 10 druhů. Zatím jsem nikde nenašel kolik jich FABka vyrábí.
Longer377 jak to vypadá s těmi kroužky a pérovkami, už se ví cena? Přibral bych ještě 50 pérek pod kolíky a 20 pérek pod spojku
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Tovární výroba » Fab dynamic