Téma: Jen poslední stavítko
Čus. Setkali jste se už někdy s tím, že u zámku stačí zamáčknout jenom poslední stavítko? Ze 7 visacích zámků, co jsem pickl, to bylo u 5. Přitom vzor na klíči vypadá normálně.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Lockpicker.cz » Základní zámky a jejich systémy » Jen poslední stavítko
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čus. Setkali jste se už někdy s tím, že u zámku stačí zamáčknout jenom poslední stavítko? Ze 7 visacích zámků, co jsem pickl, to bylo u 5. Přitom vzor na klíči vypadá normálně.
Setkal jsem se s tím. Ale jelikož jsem to dělal diamondem, tak jsem zmáčkl trochu i to čtvrté a možná se dotkl i třetího. Pak to lehce cvaklo, projel jsem cestou ven zbývající stavítka a bylo. Ale že by šlo zamáčknout jen ten jeden, to se mi nezdá. Pokud tam tedy nebyly šílený vůle.
U horších zámků to tak často jde. A když ne, tak zkus jen tak ledabyle projet diamondem...
Setkal jsem se s tím. Ale jelikož jsem to dělal diamondem, tak jsem zmáčkl trochu i to čtvrté a možná se dotkl i třetího. Pak to lehce cvaklo, projel jsem cestou ven zbývající stavítka a bylo. Ale že by šlo zamáčknout jen ten jeden, to se mi nezdá. Pokud tam tedy nebyly šílený vůle.
Právěže, tam strčím diamond, pak napínák zmáčknu poslední a otočí se to. A vůli mám normální, jako u vložek do dveří.
Taky to jde tak, že strčím diamond na poslední stavítko zmáčknu a otočím. Utopil jsem si mobil, tak to nemůžu natočit, ale podívám se, jestli to nepůjde přes webku
A co je to za zámek?
Měl by to být Magg vodotěsný 40mm
pak to jde taky se zámkem, kde ne napsany Goldlake a nějáky činsky znaky
a máme to tady.je to nějaký čínský šmejd.ty si jej kupoval?
Samozřejmě, že ne, ten goldlake byl na zábradlí na karlově mostě. Ale to jsou jenom ty dva co jdou otevřít jenom planžetou bez napínáku.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lockpicker.cz » Základní zámky a jejich systémy » Jen poslední stavítko