Téma: Odemčení zadlabacího zámku
Zdravím, předem píši, že nemám v plánu nikoho vykrást, ale mám v dražbě vyhlídnutý byt, kde jeho dosavadní majitel žije neznámo kde a sám exekutor nemá bez jeho souhlasu oprávnění byt otevřít. Takže vlastně kupuji tzv. zajíce v pytli. Jako první mě napadlo, že v případě, když se stanu výhercem dražby dveře do bytu jednoduše vykopnu, ale jelikož jsou ty vchodové dveře pěkný, nechci je pokud možno poničit. Na dveřích není žádné kování, jen díry po něm. Dosavadní majitel si ho vymontoval. Nejsem odborník, ale z fota usuzuji, že ve dveřích je obyčejný zadlabací zámek s vyčnívající cylindrickou vložkou. Jako nejjednodušší první krok se mi jeví sikovkama nebo hasákem vložku vylomit. S tím bych snad neměl problém, ale nevím jak následně zámek odemknout? Pravděpodobně totiž bude zamčen do futer na dva západy a po vložce tam bude překážet ten upevňující šroub přes který tam nebudu moct dát svou vložku s klíčem, kterou bych zámek už jednoduše odemkl. Poradíte mi tedy prosím jak ten zámek odemknout bez vložky? Nějakým paklíčem?